Om

Hei!

Jeg er billedkunster og bosatt i Bergen. Født og oppvokst i Nordfjord.

Jeg maler i hovedsak med akryl på lerret. Noen ganger brukes i tillegg decoupage, kullstift og tusj; også kjent som mix-media.

Når et maleri er ferdig tar fotografen bilder med høy kvalitet, som ivaretar farger og uttrykk på en god måte. I møte med grafiker går vi igjennom de digitale bildene, og beslutter hvilke det skal lages prøvetrykk av.

Trykkemetode er Giclee på William Turner akvarellpapir. Dette blir ansett av mange som den beste kvalitet innen denne type trykk.  Akvarellpapiret er et godt grunnlag for håndkolorering – om trykkene skal bearbeides etterpå.

30 eksemplar per motiv. Dette for å opprettholde eksklusiviteten til hver serie.

Jeg har gjennomført 2 repetisjonskurs i tegne- og malelære på folkeuniversitetet, i tillegg har jeg ett år i lære hos Hannu Konttinen. Senere har jeg også gjennomført kurs på sommerakademiet med Liz Rekve, Wenche Sunde, Gitte Klausen (dansk) og Anette Printz (dansk), og Janne Gullaksen i Urdihuset.

Jeg tegner aldri opp noe på forhånd. Jeg begynner alltid et maleri som abstrakt, så henter jeg etter hvert frem figurene. Og det er i hovedsak «fyrstikk-pikene» som får sin plass på lerretet. Men jeg lager også engler og dyr.

Bildene er «signatur-bilder», siden de har så særpreget stil og er lett gjenkjennelige.

Jeg legger mye i å finne en god tekst. Det kan ta sin tid, med mange forslag underveis.

Essensen i bilde/ tekst er at jeg vil formidle samhørighet, godhet og gode ord; som skal bety noe verdifullt og fint for den som gir – og den som får.

Mitt motto: Det beste maleriet er enda ikke laget! Derfor maler jeg videre, finner stadig nye sterke varianter av farger og de kjære fyrstikk-pikene får boltre seg på lerretet. Bildene er populære. 

Trykkene er numerert og signert. Og alle har sin fine lille tekst.

Størrelsen på trykkene varierer, og er oppgitt etter størrelsen på bildeflaten

Vårt mål er å nå ut til alle kunstbevisste mennesker som ønsker en hurtig og grei måte å handle kunst via internett.

Det vies stor oppmerksomhet til kundeservice og logistikk, slik at du som kunde får den oppfølgingen du skal ha.

Og aller viktigst at du som kunde blir fornøyd!

ArtGalleri med besøksadresse Spelhaugen 12. Ring gjerne før du kommer Tlf 4114 6335

Mail: post@artgalleri.no