Om

Galleri og nettbutikk

Hei!

Jeg er billedkunster og bosatt i Bergen. Født og oppvokst i Nordfjord.

Jeg maler i hovedsak med akryl på lerret. Noen ganger brukes i tillegg decoupage, kullstift og tusj; også kjent som mix-media.

Når et maleri er ferdig tar fotografen bilder med høy kvalitet, som ivaretar farger og uttrykk på en god måte. I møte med grafiker går vi igjennom de digitale bildene, og beslutter hvilke det skal lages prøvetrykk av.

Trykkemetode er Giclee på William Turner akvarellpapir. Dette blir ansett av mange som den beste kvalitet innen denne type trykk.  Akvarellpapiret er et godt grunnlag for håndkolorering – om trykkene skal bearbeides etterpå.

Jeg har tidligere trykket 60 eksemplarer av hver serie med bilder, men har nå gått over til 40 eksemplar per motiv. Jeg synes dette er et greit antall med hensyn til å opprettholde eksklusiviteten til hver serie.

Jeg har gjennomført 2 repetisjonskurs i tegne- og malelære på folkeuniversitetet, i tillegg har jeg ett år i lære hos Hannu Konttinen. Senere har jeg også gjennomført kurs på sommerakademiet med Liz Rekve, Wenche Sunde, Gitte Klausen (dansk) og Anette Printz (dansk), og Janne Gullaksen i Urdihuset.

Jeg tegner aldri opp noe på forhånd. Jeg begynner alltid et maleri som abstrakt, så henter jeg etter hvert frem figurene. Og det er i hovedsak «fyrstikk-pikene» som får sin plass på lerretet. Men jeg lager også engler og dyr.

Bildene er «signatur-bilder», siden de har så særpreget stil og er lett gjenkjennelige.

Jeg legger mye i å finne en god tekst. Det kan ta sin tid, med mange forslag underveis.

Essensen i bilde/ tekst er at jeg vil formidle samhørighet, godhet og gode ord; som skal bety noe verdifullt og fint for den som gir – og den som får.

Mitt motto: Det beste maleriet er enda ikke laget! Derfor maler jeg videre, finner stadig nye sterke varianter av farger og de kjære fyrstikk-pikene får boltre seg på leretet. Bildene er populære, og de selger godt i de galleriene som allerede har mine bilder inne.

Kan henvise til Galleri Sør i Førde ved Heidi Nyhammer tlf 90664744

Og Galleri Havstad i Drøbak ved Torgeir Havstad Tlf 47943526

Vi selger trykkene med og uten ramme. Rammemakere har forskjellige rammer og paspatur. Og dette er til dere som liker å ramme inn selv, alt etter smak og stil i hjemmet.

Trykkene er numerert og signert. Og alle har sin fine lille tekst.

Størrelsen på trykkene varierer, og er oppgitt etter størrelsen på bildeflaten

Når trykkene selges med paspatur og ramme, så oppgies den totale størrelsen på rammen. Fortrinnsvis brukes Ikea sine rammer som har plexi-glass, det er mange som setter i ordentlige glass hos rammemaker.

KORTENE:  Kunstkortene er trykket med god kvalitet hos Allkopi i Sandviken. Dobble m/ konvolutt, txt på siste side. Str 14,5 × 15

Handlenettene: Motiv fra maleriet «Promenaden» 

Putene: Her er det brukt populære kunstmotiv fra maleriene mine. Størrelse er 45×45. Stoffet er hærlig mykt, og syingen er særs fint forseggjort. Vaskes i 30 grader.

Vårt mål er å nå ut til alle kunstbevisste mennesker som ønsker en hurtig og grei måte å handle kunst via internett.

Det vies stor oppmerksomhet til kundeservice og logistikk, slik at du som kunde får den oppfølgingen du skal ha.

Det er viktig at produktene blir tatt godt vare på under lagring og transport, og levert til deg i rett tid.

Og aller viktigst at du som kunde blir fornøyd!

ArtGalleri med besøksadresse Spelhaugen 12. Ring gjerne før du kommer Tlf 4114 6335

Mail: post@artgalleri.no